Podziel się wrażeniami!
Mam pytanie i prośbę o poradę dotyczącą wyboru programu do obróbki zdjęc. Który z programów można ściągnąć z internetu do obróbki zdjęć. chodzi mi głównie o przycinanie zdjęć. Najlepiej, żeby w polskiej wersji językowej. Może ktoś coś doradzić?!
Zakładka "Details"
agach04 napisał(a):
Mam pytanie i prośbę o poradę dotyczącą wyboru programu do obróbki zdjęc. Który z programów można ściągnąć z internetu do obróbki zdjęć. chodzi mi głównie o przycinanie zdjęć. Najlepiej, żeby w polskiej wersji językowej. Może ktoś coś doradzić?!
krwiopijca4 napisał(a):
Sciagnij sobie Picassa 3 maly po polsku i funkcjonalny
Witam dziś byłem z 3`setką na zabawach na śniegu i mrozie ale do rzeczy aby uzmysłowić przydatność P3 postanowiłem uratować moją najbardziej badziewną fotkę dzisiejszego dnia
zajęło mi to dosłownie 3 minuty
Potem człowiek ogląda fotki i mówi mi takie nie wychodzą
Też potwierdzam, że Picasa to bardzo fajny program. Prosty i szybki w obsłudze. Jedyne co mi w nim przeszkadza to sposób zmiany rozmiaru zdjęcia-skalowanie (funkcja Eksportuj) oraz brak efektu wyostrzania w zapisanym pliku.
jznan napisał(a):
Też potwierdzam, że Picasa to bardzo fajny program. Prosty i szybki w obsłudze. Jedyne co mi w nim przeszkadza to sposób zmiany rozmiaru zdjęcia-skalowanie (funkcja Eksportuj) oraz brak efektu wyostrzania w zapisanym pliku.
Tadeusz napisał(a):
Wyostrzanie masz w ostatniej zakładce, jako pierwsze - lewo-góra.
Jznan a którą wersje masz pikachu bo ja 3 i tam nie widzę problemu
http://img179.imageshack.us/my.php?image=picpp0.jpg" target="_blank tu podostrzyłem i gdzie bym nie otwierał jest tak samo ba! mogę jeszcze podostrzać aż do granic absurdu
Alf300 napisał(a):
Jznan a którą wersje masz pikachu bo ja 3 i tam nie widzę problemu
chyba wiem w czym problem ... Ty retuszujesz fotki i zatwierdzasz zmiany w P3 czyli bleble zatwierdź itp...
Ja robię po retuszu w pasku Plik -----------> Zapisz jako i robię nowe foto aby nie stracić oryginału a może mi przyjdzie ochota na zielone niebo a co