Podziel się wrażeniami!
Mam pytanie i prośbę o poradę dotyczącą wyboru programu do obróbki zdjęc. Który z programów można ściągnąć z internetu do obróbki zdjęć. chodzi mi głównie o przycinanie zdjęć. Najlepiej, żeby w polskiej wersji językowej. Może ktoś coś doradzić?!
Alf300 napisał(a):
chyba wiem w czym problem ... Ty retuszujesz fotki i zatwierdzasz zmiany w P3 czyli bleble zatwierdź itp...
Ja robię po retuszu w pasku Plik -----------> Zapisz jako i robię nowe foto aby nie stracić oryginału a może mi przyjdzie ochota na zielone niebo a co
Lajam napisał(a):
Tobie coś ten retusz za niebieski wyszedł..
Alf300 napisał(a):
Mógł nawet i być żółty
Alf300 napisał(a):
Lajam napisał(a):
Tobie coś ten retusz za niebieski wyszedł..
Mógł nawet i być żółty
Dobra panowie spokojnie nie dwóch na jednego
Lajem tak trafnie zacytował że raczej myślałem o fotce z linka którą zrobiłem dla pokazania koledze jznan . o tym że efekt pozostaje i mógł być żółty albo nawet i fioletowy bo nie oto chodzi .... czy zawsze muszą to być arcydzieła
A tu od razu słabość operatora i jak ty mogłeś spokojnie ,zrobić coś z fotki mi to akurat odpowiada na moim laptopie wygląda to przyzwoicie a że niebo ultramarynka to dla kontrastu hihihihi
Sprawdziłem jeszcze raz w Picasa 3 i faktycznie po "Zapisz jako..." efekt wyostrzania pozostaje. Wcześniejsza wersja, tzn. 2 musiała mieć z tym problem, bo treść strony do której podałem linka się zmieniła. Wcześniej pisali o tym, że wyostrzanie nie zapisuje się, a teraz już na ten temat cisza
Dzięki wszystkim za pomoc!