Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Wczoraj kupilam A700 w niemczech menu jest po angielsku i nie mozna przestawic na jezyk polski ani na niemiecki, choc wchodzac na zmiane jezyka jest kilka do wyboru w tym polski .Czy A700 ma tylko menu po angielsku ?
Nie, jest dostępne kilka języków. Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. Jeśli to nie pomoże tu uaktualnij oprogramowanie. Jeśli to nie pomoże to chyba serwis...
Dzieki za informacje bede probowac
niestety po przywruceniu ustawien fabrycznych dalej nic ,a gdzie znajde nowe oprogramowanie ? i jak to zrobic ?
Oprogramowanie dla modelu DSLR-A700 wraz z instrukcją postępowania znajduje się na stronie:
http://www.sonydigital-link.com/dime/digistill/alpha/alpha.aspx?site=odw_pl_&m=DSLR-A700
Pozdrawiam,
Radek
Wielkie dzieki )
Pozdrawiam Malgorzata
Jeszcze raz dziekuje , wszystko udalo mi sie zrobic i mam menu w jezyku polskim .
Pozdrawiam
I tak to dziwne, że przed wgraniem nowego softu nie było polskiego menu.
A to wcale nie dziwne... jak widzisz że na jakimś sklepie internetowym aparat, TV jest zaje... tanio to znaczy się że nie pochodzi z oficjalnego kanału dystrybucyjnego danego producenta. Wiem bo sprzedaję elektronikę i widzę jakie są rozbieżności cenowe.
Lesiu999 napisał(a):
TV jest zaje... tanio to znaczy się że nie pochodzi z oficjalnego kanału dystrybucyjnego danego producenta.