anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Mam pytanko

profile.country.de_DE.title
goga-----
Początkujący

Mam pytanko

Witam wszystkich
Wczoraj kupilam A700 w niemczech menu jest po angielsku i nie mozna przestawic na jezyk polski ani na niemiecki, choc wchodzac na zmiane jezyka jest kilka do wyboru w tym polski .Czy A700 ma tylko menu po angielsku ?

15 ODPOW. 15
witmann
Początkujący

Nie, jest dostępne kilka języków. Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. Jeśli to nie pomoże tu uaktualnij oprogramowanie. Jeśli to nie pomoże to chyba serwis...

goga-----
Początkujący

Dzieki za informacje bede probowac

goga-----
Początkujący

niestety po przywruceniu ustawien fabrycznych dalej nic ,a gdzie znajde nowe oprogramowanie ? i jak to zrobic ?

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Oprogramowanie dla modelu DSLR-A700 wraz z instrukcją postępowania znajduje się na stronie:

http://www.sonydigital-link.com/dime/digistill/alpha/alpha.aspx?site=odw_pl_&m=DSLR-A700

Pozdrawiam,
Radek

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
goga-----
Początkujący

Wielkie dzieki :))
Pozdrawiam Malgorzata

goga-----
Początkujący

Jeszcze raz dziekuje , wszystko udalo mi sie zrobic i mam menu w jezyku polskim .
Pozdrawiam

profile.country.PL.title
aalbin
Poszukiwacz

I tak to dziwne, że przed wgraniem nowego softu nie było polskiego menu.

profile.country.pl_PL.title
Lesiu999
Początkujący

A to wcale nie dziwne... jak widzisz że na jakimś sklepie internetowym aparat, TV jest zaje... tanio to znaczy się że nie pochodzi z oficjalnego kanału dystrybucyjnego danego producenta. Wiem bo sprzedaję elektronikę i widzę jakie są rozbieżności cenowe.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Lesiu999 napisał(a):

TV jest zaje... tanio to znaczy się że nie pochodzi z oficjalnego kanału dystrybucyjnego danego producenta.

Czyli e-fotojoker/ fotobasia sprzedają z jakiegoś "lewego" kanału dystrybucyjnego? Tak mam to rozumieć?
Tylko czemu tam jest polskie menu? ;)