Podziel się wrażeniami!
Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem Alfy 300 no i za chiny nie moge dojsc jak przelaczyc na tryb nagrywania filmow jakby ktos byl tak uprzejmy poinstruowac mnie jak to zrobic byl bym bardzo wdzieczny :
Hi!
Robienie filmów rozszyfrowałem, tylko w/g instrukcji znalezionej w sieci jest opcja Mp3.
I mam pytanko czy ktoś już skorzystał z tej funkcji? bo nie wiem gdzie podłączyć słuchawki
PiterSam napisał(a):
W temacie wczesniej ktos chcial nastawiac ostrosc oslona przeciwsloneczna a tu ktos chce nagrywac film lustrzanka.... dzis bede miec dzien pelen usmiechu (...)
Smiejcie sie smiejcie. Ja pracuje przy sprzedazy aparatow i jak czasem wywiaze sie dialog z ludzmi to nie wiem czy smiac sie czy plakac. Tzn. ja rozumiem za na wszystkim nie bedzie sie czlowiek znal i ja to rozumiem, ale najgorsze jest to jak ktos przychodzi, gra wielkiego fotografa a pozniej nagle musi zmieniac plany co do kupna aparatu jak uslyszy, ze "na ekranie nie widac zdjecia przed zrobieniem" ("to niby mam sie caly czas prze to o patrzec?!") albo, ze nie nagrywa filmow. A jak czasem powiem ze taki obiektyw kitowy ma, przekladajac na takie bardziej cos co znamy z kompaktow, tylko 3-4 zoom optyczny to robia wielkie oczy i pretensje maja "to dlaczego taki duzy". Czasem mozna sie usmiac, czasem podlamac.
Dlaczego się tak naśmiewacie z kolegi - nie ma przecież głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
loszielakos napisał(a):
Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem Alfy 300 no i za chiny nie moge dojsc jak przelaczyc na tryb nagrywania filmow jakby ktos byl tak uprzejmy poinstruowac mnie jak to zrobic byl bym bardzo wdzieczny :
to bardzo dobra rada, tylko należy pamiętac o tym że jedyne telefony które działają w tym systemie to nokia 3310. do innych trzeba dokupić specjalne tuleje.