anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jak nagrywac film ?!

loszielakos
Początkujący

Jak nagrywac film ?!

Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem Alfy 300 no i za chiny nie moge dojsc jak przelaczyc na tryb nagrywania filmow :D jakby ktos byl tak uprzejmy poinstruowac mnie jak to zrobic byl bym bardzo wdzieczny :) :

14 ODPOW. 14
King69-----
Początkujący

Hi!
Robienie filmów rozszyfrowałem, tylko w/g instrukcji znalezionej w sieci jest opcja Mp3.
I mam pytanko czy ktoś już skorzystał z tej funkcji? bo nie wiem gdzie podłączyć słuchawki :slight_smile:

czorny-----
Początkujący

PiterSam napisał(a):

W temacie wczesniej ktos chcial nastawiac ostrosc oslona przeciwsloneczna a tu ktos chce nagrywac film lustrzanka.... dzis bede miec dzien pelen usmiechu (...)

No nie powiem, też się na początku uśmiałem, jednak po jakimś czasie doszedłem do wniosku, że to jest raczej tragiczne a nie śmieszne. Zaczynam bać się wchodzić na forum, mam wrażenie, że zaraz padnie pytanie do czego służy a700 i czy można się nią ogolić.

profile.country.pl_PL.title
Sqarpi
Początkujący

Smiejcie sie smiejcie. Ja pracuje przy sprzedazy aparatow i jak czasem wywiaze sie dialog z ludzmi to nie wiem czy smiac sie czy plakac. Tzn. ja rozumiem za na wszystkim nie bedzie sie czlowiek znal i ja to rozumiem, ale najgorsze jest to jak ktos przychodzi, gra wielkiego fotografa a pozniej nagle musi zmieniac plany co do kupna aparatu jak uslyszy, ze "na ekranie nie widac zdjecia przed zrobieniem" ("to niby mam sie caly czas prze to o patrzec?!") albo, ze nie nagrywa filmow. A jak czasem powiem ze taki obiektyw kitowy ma, przekladajac na takie bardziej cos co znamy z kompaktow, tylko 3-4 zoom optyczny to robia wielkie oczy i pretensje maja "to dlaczego taki duzy". Czasem mozna sie usmiac, czasem podlamac.

profile.country.en_GB.title
gnembon
Początkujący

Dlaczego się tak naśmiewacie z kolegi - nie ma przecież głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.

loszielakos napisał(a):

Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem Alfy 300 no i za chiny nie moge dojsc jak przelaczyc na tryb nagrywania filmow :D jakby ktos byl tak uprzejmy poinstruowac mnie jak to zrobic byl bym bardzo wdzieczny :) :

Sama lustrzanka nie nagrywa filmów, ale umożliwia nagrywanie filmów. Do tego celu należy dokupić urządzenie do rejestracji filmów, na przykład telefon komórkowy i zamontować w wizjerze (jak będzie niekompatybilny, może okazać się, że potrzebny będzie butapren). Po uruchomieniu aparatu i komórki będziesz mial możliwość nagrywania filmów wykorzystując doskonałą optykę Sony G oraz serii Zeiss.

:smileyhappy:
jak ktoś ma mądrzejszą odpowiedź niech pisze.

szymura
Początkujący

to bardzo dobra rada, tylko należy pamiętac o tym że jedyne telefony które działają w tym systemie to nokia 3310. do innych trzeba dokupić specjalne tuleje.