anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

A300 + kit + raynox 205

rafi83-----
Początkujący

A300 + kit + raynox 205

Witam, nowy na forum :)
mam pytanko czy ktoś stosował taki zestaw, niema obecnie pogody by go wypróbować. Raynoxa mam ze starego zestawy z hybrydą, przy pogodzie się działo :)
teraz zastanawia mnie czy z kitem 18-70 będzie to również furać. Jeżeli ma ktoś jakieś doswiadczenia (fotki mile widziane) z takiego zestawu proszę o info. Jak nie jest to dobry zestaw prosze o info o sprzet na "dobre" macro w rozsadej cenie. Z czym połączyć RAYNOXa resztą sami wiecie o co mi kaman :)
pozdrawiam i witam

12 ODPOW. 12
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

rafi83 napisał(a):

Witam, nowy na forum :)
mam pytanko czy ktoś stosował taki zestaw, niema obecnie pogody by go wypróbować. Raynoxa mam ze starego zestawy z hybrydą, przy pogodzie się działo :)
teraz zastanawia mnie czy z kitem 18-70 będzie to również furać. Jeżeli ma ktoś jakieś doswiadczenia (fotki mile widziane) z takiego zestawu proszę o info. Jak nie jest to dobry zestaw prosze o info o sprzet na "dobre" macro w rozsadej cenie. Z czym połączyć RAYNOXa resztą sami wiecie o co mi kaman :)
pozdrawiam i witam

A po co Ci pogoda do sprawdzenia? w ciemnicy Cię trzymają? Zapnij raynoxa i powiedz nam jak to działa. Nie wiem jak z "furaniem" ale działać powinno ;)

------------------------------
fotoamator
rafi83-----
Początkujący

wypróbowane jest ale w domu z lampą, nie jest najgorzej ale chciałbym zobaczyć czy ktoś przypadkiem niema fotek z pleneru, jakiegoś robala albo cosik :)

Crash-----
Początkujący

rafi83 napisał(a):

wypróbowane jest ale w domu z lampą, nie jest najgorzej ale chciałbym zobaczyć czy ktoś przypadkiem niema fotek z pleneru, jakiegoś robala albo cosik :)

To nie ściemniaj tylko pokazuj fotki bo ja też chce sobie nabyć Raynox 250 tylko akurat dzisiaj w sklepie nie mieli. :cry:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Crash napisał(a):

To nie ściemniaj tylko pokazuj fotki bo ja też chce sobie nabyć Raynox 250 tylko akurat dzisiaj w sklepie nie mieli. :cry:

Weź się wyluzuj. Raynoxy to nie towar powszechny w sklepach. Kup na allegro i tyle.

Crash-----
Początkujący

Lajam napisał(a):

Crash napisał(a):

Weź się wyluzuj. Raynoxy to nie towar powszechny w sklepach. Kup na allegro i tyle.

Spokojnie! :D Pytałem w sklepie w którym z reguły mają. Akurat przed świętami im się skończyły. 8-)

rafi83-----
Początkujący

tylko się nie śmiać z obiektów bo mam pustkę dziś w głowie :P
jak co to RAYNOX na allegro, nie warto przepłacać w sklepach

ahh ta kompresja, w pełnej nieco lepiej choć moim zdaniem idzie więcej wyciągnąć z tego KITa, jak to zrobię to dam :)

rafi83-----
Początkujący

małe sprostowanie, fota "kropla1" tylko kadrowana, fota "krople1" mały PS ale tylko ciut kolory, fota "choina1" tylko kompresja :(

Crash-----
Początkujący

Jak dla mnie ok! Kupuję po świętach, w nowym roku będzie jak znalazł. :D

profile.country.en_GB.title
gnembon
Początkujący

A ja mam jedno zdjęcie które lubie, bo pokazuje ile z raynoxa da się wyciągnąć tanim kosztem. Makro i skala do niego.