Podziel się wrażeniami!
Witam, nowy na forum
mam pytanko czy ktoś stosował taki zestaw, niema obecnie pogody by go wypróbować. Raynoxa mam ze starego zestawy z hybrydą, przy pogodzie się działo
teraz zastanawia mnie czy z kitem 18-70 będzie to również furać. Jeżeli ma ktoś jakieś doswiadczenia (fotki mile widziane) z takiego zestawu proszę o info. Jak nie jest to dobry zestaw prosze o info o sprzet na "dobre" macro w rozsadej cenie. Z czym połączyć RAYNOXa resztą sami wiecie o co mi kaman
pozdrawiam i witam
rafi83 napisał(a):
Witam, nowy na forum
mam pytanko czy ktoś stosował taki zestaw, niema obecnie pogody by go wypróbować. Raynoxa mam ze starego zestawy z hybrydą, przy pogodzie się działo
teraz zastanawia mnie czy z kitem 18-70 będzie to również furać. Jeżeli ma ktoś jakieś doswiadczenia (fotki mile widziane) z takiego zestawu proszę o info. Jak nie jest to dobry zestaw prosze o info o sprzet na "dobre" macro w rozsadej cenie. Z czym połączyć RAYNOXa resztą sami wiecie o co mi kaman
pozdrawiam i witam
wypróbowane jest ale w domu z lampą, nie jest najgorzej ale chciałbym zobaczyć czy ktoś przypadkiem niema fotek z pleneru, jakiegoś robala albo cosik
rafi83 napisał(a):
wypróbowane jest ale w domu z lampą, nie jest najgorzej ale chciałbym zobaczyć czy ktoś przypadkiem niema fotek z pleneru, jakiegoś robala albo cosik
Crash napisał(a):
To nie ściemniaj tylko pokazuj fotki bo ja też chce sobie nabyć Raynox 250 tylko akurat dzisiaj w sklepie nie mieli.
Lajam napisał(a):
Crash napisał(a):
To nie ściemniaj tylko pokazuj fotki bo ja też chce sobie nabyć Raynox 250 tylko akurat dzisiaj w sklepie nie mieli.
Weź się wyluzuj. Raynoxy to nie towar powszechny w sklepach. Kup na allegro i tyle.
tylko się nie śmiać z obiektów bo mam pustkę dziś w głowie
jak co to RAYNOX na allegro, nie warto przepłacać w sklepach
ahh ta kompresja, w pełnej nieco lepiej choć moim zdaniem idzie więcej wyciągnąć z tego KITa, jak to zrobię to dam
małe sprostowanie, fota "kropla1" tylko kadrowana, fota "krople1" mały PS ale tylko ciut kolory, fota "choina1" tylko kompresja
Jak dla mnie ok! Kupuję po świętach, w nowym roku będzie jak znalazł.
A ja mam jedno zdjęcie które lubie, bo pokazuje ile z raynoxa da się wyciągnąć tanim kosztem. Makro i skala do niego.