- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Pokaz slajdów z muzyką
Chciałam dla kuzynki zrobić taki pokaz slajdów z muzyką z jej ślubu. Przerobiłam już kilka programów (darmowych) i po nagraniu jakość takiego filmiku jest tragiczna-same kwadraciki. No i potrzebne by było, żeby filmik był nagrany w jakimś formacie, z którym poradzi sobie dvd. W wersji testowej ProShow lata żółty pasek, a w Windows Movie Maker pokaz slajdów jest a muzyki nie słychać.
Macie jakieś propozycje?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jeśli masz VAIO to masz program VAIO Movie Story, a jak nie to może da się ściągnąć.
Możesz też wykorzystać Lightrooma, zakładka Slideshow.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
przyznam się szczerze, że czekają na mnie dwie prezentacje ślubne. Nigdy tego nie robiłem, bo nie było takiej potrzeby
Możesz też wykorzystać Lightrooma, zakładka Slideshow.
A ze strony Adobe możesz ściągnąć Triala, który jest w pełni funkcjonalny (bez pasków na prezentacji) :smileymrgreen:
FF. 14mm. 35mm. 50mm. 85mm. 135mm. 500mm. 70-210
thank god i'm a photographer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja do robienia prezentacji używam Magix Zdjęcia na CD&DVD 8. Dla mnie w zupełności wystarczający. Jest polska wersja i do tego tani. Pełna wersja kosztuje ok. 80zł. Z nety można ściągnąć triala i sprawdzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
rakastan napisał(a):
Chciałam dla kuzynki zrobić taki pokaz slajdów z muzyką z jej ślubu. Przerobiłam już kilka programów (darmowych) i po nagraniu jakość takiego filmiku jest tragiczna-same kwadraciki. No i potrzebne by było, żeby filmik był nagrany w jakimś formacie, z którym poradzi sobie dvd. W wersji testowej ProShow lata żółty pasek, a w Windows Movie Maker pokaz slajdów jest a muzyki nie słychać.
Macie jakieś propozycje?
Jak dostanę pokaz na płytce to zrobię z niego film - nie ma problemu. Soft APERTURE jakość bardzo przyzwoita - niestety tylko dla MAC
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W końcu zrobiłam w SONY VEGAS. Całkiem nieźle to wyszło. Szkoda, że wersja testowa jest tylko na 30 dni. Nie zdążę ogarnąć wszystkiego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ewo jeśli masz winde 7 to użyj Windows DVD Maker ja robiłem teraz właśnie zdjęcia z muzyką i chodzi ,jak na darmowe narzędzie do windy to jest dość dobre
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja bym polecił
http://www.idg.pl/ftp/pc_1385/Ulead.DVD.PictureShow.2.html.
Jakość prezentacji według mnie dobra albo nawet bardzo dobra.
Intuicyjny i szybki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
ja zrobiłem kilka ,, filmików ,, w picasie - http://picasa.google.com/thanks.html - rozdzielczość można wybierać do HD , bardzo prosty program , tu można popatrzeć ,<) http://www.youtube.com/watch?v=6tnx9-Hn ... re=related
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
temat juz chyba nie aktualny ale jesli ktos che sie w to bawic wiecej niz jeden raz to z czystym sumieniem moge polecic Diashow XL , warto zaplacic ta stoweczke za pelna wersje a dla czego :
prosty i latwy w obsludze, swietne przejscia foto jak rowniez muzyki . do tego nie zdarzyło mi sie by jakis stacjonarny odtwarzacz DVD nie potrafił go odtworzyc .
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »