- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Bravia Sync
Witam. mam pytanie dotyczące hdmi control. w niektórych opisach sprzętu na stronie producenta jest napisane ze mamy mozliwość uruchomienia całego zestawu (kino domowe +tv)za pomocą jednego guzika. Posiadam kino domowe HTSF2300 + bluray BDPS550 +KDL46W4710. po podlączeniu wszystkiego razem za pomocą hdmi, skonfigurowaniu hdmi control w kazdym sprzecie niestety nie udaje mi sie uruchomic wszystkiego guzikiem "play" . Jak nacisne "play" uruchamia sie tylko bluray i tv natomiast wzmacniasz nie. Jest sposób na uruchomienie wszystkiego ale nie da sie zrobic tego jednym nacisnieciem guzika. Jak to w koncu jest? skoro miało byc mozliwe jednym guzikiem to dlaczego tak nie jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
czy jest ktos kto moze rozwiązać mój problem. chciałbym uruchomic ww zestaw jednym guzikiem. czekam na odp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja mam właśnie takie pytanie! Posiadam TV Sony Bravia KDL 40W2000 oraz kino domowe Sony DAV-DZ860W i nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym Bravia Sync, bo tak jak chce włączyć TV + kino domowe muszę nacisnąć 2 zielone przyciski aby włączyć urządzenia, a bravia sync odpala urządzenia 1 przyciskiem! Co jest nie tak?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Musisz w telewizorze w menu sync tam gdzie masz głośniki wybrać system audio.Powinno wszystko się włączyć jednym przyciskiem.Daj znać czy działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Stary temat kolego Lebioda Wszytko ok, ale W2000 chyba nie miał technologii Bravia Sync, a wszystkie urządzenia które mają być sterowane muszą być kompatybilne z Bravia Sync...