Podziel się wrażeniami!
Dodatkowa bateria do A700 na alledrogo !!! są od 80 zł do 200 zł i teraz pytanie czy warto kupić po 200z ł ???
Hans napisał(a):
Dodatkowa bateria do A700 na alledrogo !!! są od 80 zł do 200 zł i teraz pytanie czy warto kupić po 200z ł ???
Lajam napisał(a):
Ja może dziwny jestem, ale wolę wydać 200zł i mieć pewność, niż pakować się w zamienniki
Co oryginał, to oryginał - i pojemność trzyma i w ogóle.
A w ogóle to witaj hans na tym forum
hello hello !
no i tu problem ... bo miałem do A100 tanie zamienniki i zachowywały się jak orginały
Hans napisał(a):
hello hello !
no i tu problem ... bo miałem do A100 tanie zamienniki i zachowywały się jak orginały
Hans napisał(a):
hello hello !
Ja z zamiennikiem do D7D od razu miałem problem. Nawet był dwa razy wymieniany w sklepie i każdy następny miał ten sam problem. Otóż naładowany do pełna wystarczał na kilkanaście zdjęć...
Moim zdaniem lepiej kupić oryginał i nie ryzykować utraty gwarancji , lepiej dmuchać na zimne.
Niech taki aku. wyleje albo coś i będzie problem. Choć z drugiej strony do A100 używam zmieników. Ale A100 to nie A700.
Do starej A100 miałem drugi akumulator nieoryginalny - przez rok zachowywał się nie gorzej niż oryginał.
W tej chwili do A700 i do A200 mam po 2 oryginały - nie chcę ryzykować w czasie meczu że zostanę bez prądu. Mimo wszystko wolę wydać więcej.