Podziel się wrażeniami!
Miło nam poinformować, że zbliża się VIII plener
Rezerwujcie termin 26-28.10.2012r.
Miejsc minimum 50
Lokalizacja, pozostałe informacje i zapisy powinny pojawić się w najbliższym czasie, jak tylko wszystkie informacje zostaną potwierdzone.
Już nie mogę się doczekać!
Będę w kraju w tym czasie więc być może w końcu pojawię się na plenerze a nie tylko jako ten yeti alias 007 alias... na śląskich spontanach. Jest szansa, że ten plener odbędzie się gdzieś w płd. części naszego uroczego kraju?
Tomek69N napisał(a):
:c37 Będę w kraju w tym czasie więc być może w końcu pojawię się na plenerze a nie tylko jako ten yeti alias 007 alias... na śląskich spontanach. Jest szansa, że ten plener odbędzie się gdzieś w płd. części naszego uroczego kraju?
piotruso napisał(a):
Tomek69N napisał(a):
:c37 Będę w kraju w tym czasie więc być może w końcu pojawię się na plenerze a nie tylko jako ten yeti alias 007 alias... na śląskich spontanach. Jest szansa, że ten plener odbędzie się gdzieś w płd. części naszego uroczego kraju?
Mam szansę zobaczyć legendarnego J-23?
Tomku byłoby fantastycznie! Lokalizacja zostanie podana, jak tylko wszystkie z tym związane sprawy będą załatwione w 100%
Fajna wiadomość
Mam nadzieję, że uda mi się załatwić wolne i znowu się spotkać w miłym gronie
Od razu mi się humor poprawił
Po przeanalizowaniu terminu niestety nie dam rady chyba że będzie blisko to przyjadę na 1 dzień
Termin zaklepany w pracy zaplanowany urlop
Gratuluję
Kris a fotki na wystawkę ogarniesz bo jedną zaległą mamy
Jak nie pojadę do Hamburga to może dojadę
Miło by się spotkać
Janusz
ja bym nie ogarnął? Jakoś się wyrobię http://klubkm.pl/forum/images/smilies/powalajacy_.gif