Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Roka...
... Witają Cię moje szeroko otwarte ramiona
Witaj Robercie
o zapomniałam się z Wami przywitać wszystkimi więc witam wszystkich Mam na imię Kaśka i mieskzam w Łodzi Razem ze mną mieszka też mój synek, który jest głownym tematem moich zdjęć
roka63 napisał(a):
Witam Wszystkich serdecznie
Mam nadzieję... że jakoś się tutaj zadomowię, NAPEWNO wiele nauczę, ale najważniejsze, żeby się dobrze bawić i jeszcze lepiej fotografować
witam wszystkich ! trochę późno, ale lepiej późno niż wcale ;d wcześniej nie zauważyłem tematu ^^
mam nadzieję, że nauczę się dużo nowych rzeczy, bo jak widzę jest od kogo
Witam wszystkich "bywalców" i tych zaglądających Tu przelotnie.
Kilka dni wstecz, na drodze wymiany biletów NBP na sprzęt firmy Sony stałem się posiadaczem zestawu A300 & SAL-50F14 & SAL-1870 & SAL-75300.
Wybór był jak najbardziej świadomy, więc na "ścianę płaczu" z KKM czas przyjdzie później
Do tej pory pstrykałem nieśmiertelnym Zenitem, potem małpką Pentaxa Optio MX, następnie Panasonic FZ18, ale przestało mi to wystarczać. Zdecydowałem się na lustrzankę, a Alfę uznałem za najbardziej mi odpowiadającą (tak organoleptycznie jak i zdjęciowo).
Fotografia jaką robię to głownie pejzaż, architektura, portret. Unikam jak mogę zdjęć "do kotleta"...
czesc Rafiki!!! szkoda ze dopiero teraz odkrylam taka fajna strone.
mikaja..
ale my dopiero zaczynamy, za parę lat będziesz mogła powiedzieć że byłaś z nami od początku
Witamy wszystkich
Witam wszystkich serdecznie.
Dolaczylem pare dni temu do Was, a juz dostalem mnostwo uczciwej krytyki moich pierwszych amatorskich poczynan. Licze na to, ze sie troche przy Was poducze i nie bede wiecej zasmiecal netu super zdjeciami cioci robionymi przy kotlecie.
Ide pstrykac:)