Podziel się wrażeniami!
Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam
cześć,
33. zepsuty gradient nieba, przejście od jasnego do niebieskiego przez czerwone, dziwne pasmowania
32. bardzo fajne, może mniej czarności u dołu.
Pozdrawiam
//edit
flara wygląda na kitową, ale mogę się mylić ;]
No właśnie... flara... dodana do PSutego słońca. Chciałam żeby blask słonka w miarę naturalnie wyglądał. Zdjęcia mają wisieć w salce konferencyjnej obiektu i mam nadzieję, że nikt flary PSowej nie pozna;)).
Tak po prawdzie to mocno Psute foty, ale miałam tylko jeden wieczór (a w zasadzie 30 minut) i to strasznie nijaki kolorystycznie by sfotografować obiekt. Niestety zdjęcia z aparatu wyszły bardziej nijakie niż sam wieczór - stąd ta obróbka - miało wyglądać imponująco i zjawiskowo.
Dziękuję za opinie. Co prawda już po ptokach, bo zdjęcia poszły, ale wezmę pod uwagę wszelkie rady przy kolejnych fotach
Fajne petrochemiczne kadry. Ale czemu takie małe i moim zdaniem dodanie gradientu ściemniającego brzegi troszkę z-psuło
Jeśli chodzi o mnie to kadry są fajne ale same zdjęcia małe
Pozdrawiam
Mnie się te ostatnie zdjęcia podobają bez zarzutu. Może dlatego, że ja z "branży" jestem Myślę, że w dużym powiększeniu będą ozdobą sali.
No u mnie to też "branżowo". Ojciec, brat i mąż związani z "branżą"- stąd fascynacja obiektem.
Zdjęcia mają wisieć w salce konferencyjnej obiektu
Jak zobaczyłem pierwszy raz te zdjęcia to skojarzyły mi sie od razu z kalendarzem ściennym w dziale kadr. Niewiele się pomyliłem Powodzenia w realizacji projektu zatem
Tomek69N napisał(a):
Jak zobaczyłem pierwszy raz te zdjęcia to skojarzyły mi sie od razu z kalendarzem ściennym w dziale kadr. Niewiele się pomyliłem Powodzenia w realizacji projektu zatem
kris napisał(a):
Zdjęcia mają wisieć w salce konferencyjnej obiektu
bardzo ladne kadry , lecz dla mnie odrobinke za ciemne .
moze to tylko wada monitora