anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sepi

profile.country.en_GB.title
olka_dom
Początkujący

Sepi

prosze o pomic w znalezieniu funkcji robienia fotek w formacie specyficzne zabarwienie zdjec,chodzi mi o Sepi,szukalam w strefie tworczej ale sie nie doszukalam.pytanie jest pewnie banalne ,ale bardzo prosze o pomoc posiadam lustrzanke dopiero od kilku dni

6 ODPOW. 6
Znajomy-----
Początkujący

Wszystko masz opisane w dosyć szczegółowy sposób w instrukcji obsługi aparatu. Nie pamiętam dokładnie jak to jest, nie mam teraz aparatu przy sobie, ale tak mniej więcej w ustawieniach aparatu masz strefę twórczą i tam szukasz sepi.

czorny-----
Początkujący

Coś mi się wydaje, że nie ma. Bynajmniej na 90% w a200. Domyślam, że w a300/350 też nie będzie. Nie chcę jednak kłamać..... Nie do końca się w tym orientuję bo nawet gdyby była to i tak bym nie korzystał, tak jak nie korzystam z B&W... Bo generalnie to jest bez sensu w świetle tego,że lepsze efekty uzyskuje się w dowolnym darmowym programie graficznym np. Gimpie

Edit: http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=38&t=769

rafi83-----
Początkujący

w a300 niema więc w 350 też nie będzie
sepie sobie w PS zrobisz po co ci w aparacie

Znajomy-----
Początkujący

Znajomy napisał(a):

Wszystko masz opisane w dosyć szczegółowy sposób w instrukcji obsługi aparatu. Nie pamiętam dokładnie jak to jest, nie mam teraz aparatu przy sobie, ale tak mniej więcej w ustawieniach aparatu masz strefę twórczą i tam szukasz sepi.

Sorki, mój błąd :smileyrolleyes: , nie ma sepii, wyciągałem sepie z Gimpa. A pomyliło mi się z B&W....

dooq-----
Początkujący

A350 na pewno nie ma sepii - w instrukcjii pisze

profile.country.en_GB.title
gnembon
Początkujący

kto pisze?

;)