Podziel się wrażeniami!
Tak jak w temacie. Czy jest duża różnica?. Wiem że w A700 nie ma LV i uchylnego obrazu ale czy bez tego da się żyć i wybrać A700?
LV - przydatna rzecz i tyle. Nawet jesli 95% zdjęć robisz przez wizjer bo w standartowych warunkach inaczej się nie godzi - nadejdzie w końcu taka chwila że ucieknie Ci fajne ujęcie bo będziesz ograniczony brakiem ruchomego LCD. Jeśli chodzi o zdjęcia z perspektywy żaby to jeszcze można sobie poradzić ale zdjęcia znad głowy już gorzej. W moim przypadku wykorzystuję LV w dwóch sytuacjach - koncert oraz statyw zbyt niski dla mnie niestety a dzięki LV nie muszę go zmieniać. Wiem że ortodoksyjni posiadacze lustrzanek myślą albo "wypada" im mysleć inaczej ale tam gdzie zmiany są sensowne nalezy je akceptować.
beees napisał(a):
Wiem że ortodoksyjni posiadacze lustrzanek myślą albo "wypada" im mysleć inaczej ale tam gdzie zmiany są sensowne należy je akceptować.
Kolega od pażdziernika kupuje i nie może się zdecydować.Pytań co nie miara i jeszcze ciągle pyta.Trochę to nudne.Moim zdaniem szkoda czasu na odpowiedzi.
Najlepiej kolego nie kupuj wcale bo widzę że nic cie nie zadowoli.
Nie no na 100% kupuję aparat tylko czekałem na styczeń i kupuję w pierwszym tygodniu.
no to właśnie zaczął się pierwszy tydzień stycznia
Mariusz, i zrób coś z tym nickiem, przecież tego się nie da ani przeczytać ani napisać!
Tadeusz napisał(a):
Mariusz, i zrób coś z tym nickiem, przecież tego się nie da ani przeczytać ani napisać!
karolca napisał(a):
Tadeusz napisał(a):
To jest Mariuszek zapisant pismem obrazkowym
darecki883 napisał(a):
Najlepiej kolego nie kupuj wcale bo widzę że nic cie nie zadowoli.
mike29 napisał(a):
to jest język hakerów