anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Czy duża jest różnica między A300/350 a Sony A700?

m4rYjUsh3k
Początkujący

Czy duża jest różnica między A300/350 a Sony A700?

Tak jak w temacie. Czy jest duża różnica?. Wiem że w A700 nie ma LV i uchylnego obrazu ale czy bez tego da się żyć i wybrać A700?

20 ODPOW. 20
beees-----
Początkujący

LV - przydatna rzecz i tyle. Nawet jesli 95% zdjęć robisz przez wizjer bo w standartowych warunkach inaczej się nie godzi - nadejdzie w końcu taka chwila że ucieknie Ci fajne ujęcie bo będziesz ograniczony brakiem ruchomego LCD. Jeśli chodzi o zdjęcia z perspektywy żaby to jeszcze można sobie poradzić ale zdjęcia znad głowy już gorzej. W moim przypadku wykorzystuję LV w dwóch sytuacjach - koncert oraz statyw zbyt niski dla mnie niestety a dzięki LV nie muszę go zmieniać. Wiem że ortodoksyjni posiadacze lustrzanek myślą albo "wypada" im mysleć inaczej ale tam gdzie zmiany są sensowne nalezy je akceptować.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

beees napisał(a):

Wiem że ortodoksyjni posiadacze lustrzanek myślą albo "wypada" im mysleć inaczej ale tam gdzie zmiany są sensowne należy je akceptować.

No właśnie. Gdyby tak w A700 było LV (bez podnoszenia ceny), byłaby to przydatna rzecz. Ale z pomiędzy A700 a A3x0, ja wybiorę A700. Chociaż nie ma LV :smileymrgreen:

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
darecki883
Początkujący

Kolega od pażdziernika kupuje i nie może się zdecydować.Pytań co nie miara i jeszcze ciągle pyta.Trochę to nudne.Moim zdaniem szkoda czasu na odpowiedzi.

darecki883
Początkujący

Najlepiej kolego nie kupuj wcale bo widzę że nic cie nie zadowoli. :slight_smile:

m4rYjUsh3k
Początkujący

Nie no na 100% kupuję aparat tylko czekałem na styczeń i kupuję w pierwszym tygodniu.

speedek
Początkujący

no to właśnie zaczął się pierwszy tydzień stycznia :slight_smile:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Mariusz, i zrób coś z tym nickiem, przecież tego się nie da ani przeczytać ani napisać! :nauseated_face:

------------------------------
fotoamator
karolca
Nowicjusz

Tadeusz napisał(a):

Mariusz, i zrób coś z tym nickiem, przecież tego się nie da ani przeczytać ani napisać! :nauseated_face:

To jest Mariuszek ;) zapisant pismem obrazkowym :smileyhappy:

mike29-----
Początkujący

karolca napisał(a):

Tadeusz napisał(a):

To jest Mariuszek ;) zapisant pismem obrazkowym :slight_smile:

to jest język hakerów

darecki883 napisał(a):

Najlepiej kolego nie kupuj wcale bo widzę że nic cie nie zadowoli. :slight_smile:

kolega jest nie zdecydowany jak babka w ciazy:p

powracając do tematu ja dostałem zjebke od znajomego bo chciałem kupić A350

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

mike29 napisał(a):

to jest język hakerów

:smileyhappy:

http://www.sweetbrokacik.pl/

A to jest ich słynny hakerski portal :smileyhappy: