anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

A300

profile.country.pl_PL.title
wojtulas1
Początkujący

A300

Witam Wszystkich
Włąśnie stałem się posiadaczem Lustrzanki A 300
jest to moja pierwsza lustrzanka poprzedni aparat C miałem mam Olympusa SP 510 UZ i parę analogów
Aparaty służą mi tak bynajmniej mi się wydaje do zatrzymania mijającego czasu
Staram się robić dużo zdjęć w plenerze raczej tym naturalnym typu las jezioro krajobraz
W szczególności zwierzyna i chyba pod tym kątem wybierałem aparat a raczej sprzedawca
mi tak przedstawił ten model
Oczywiście pierwsze kroki na Forum bo tylko tutaj można znależć wiedzą i praktykę bywalców i użytkowników
Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieję iż znajdę tu to co powinien świeży Lus

6 ODPOW. 6
Creatoor
Początkujący

Gratuluję i życzę dobrych "łowów". A jakie to szkiełka kolega dokupił do swej 300-ki?

witmann
Początkujący

Dżizas!

"bynajmniej" to nie to samo co "przynajmniej"!

wojtulas1
Początkujący

Dzięki kolego witmann za zwróconą uwagę słuszną zresztą
Pozdrawiam

wojtulas1
Początkujący

Witam
Szkiełka czyli obiektyw kupiłem w zestawie
z aparatem
DT 1870
Dopiero zapoznaję się ze sprzetem powoli dochodzę co do czego jest w tym aparacie
Dotychczas robiłem zdjęcia makro i porannych spacerków zwierzyny Olympusem
Traktuję to wszystko jako sposób na żywot emeryta ,który ma do lasu metrów parę
Pozdrawiam

PiterSam-----
Początkujący

Kolego i masz wiele do poznania i odkrycia w tym i z tym lustrem:-) zapewne jak wiekszosc tu ludzi i ja rowniesz:-) Do makro przydl bys ie jakies szklo makro a do twiezyny jakies tele:-)

gonzo-----
Początkujący

PiterSam napisał(a):

Kolego i masz wiele do poznania i odkrycia w tym i z tym lustrem:-) zapewne jak wiekszosc tu ludzi i ja rowniesz:-) Do makro przydl bys ie jakies szklo makro a do twiezyny jakies tele:-)

Praktycznie zawsze zostaje coś do odkrycia sprawdzenia :D Co do obiektywu to ja póki co zbieram na coś bardziej uniwersalnego (Flintę). Ale jeśli kolega robił wcześnie dużo zdjęć makro to wybór obiektywu dość oczywisty :)